Storitve

Smo strokovnjaki na svojem področju in vam vse izdelke tudi vgradimo oz. namestimo.

Montaža

V podjetju imamo lastne ter zunanje profesionalne monterje. Predvsem kakovostna izvedba in hitra odzivnost nas postavlja v ospredje. Večno izobraževanje in sledenje novitetam je temelj našega dela.

Montaža solarnih sistemov se izvaja v štirih različnih fazah:

1. Višinska dela

Zajemajo montažo kolektorjev na strehi (lahko tudi na balkonih, terasah ali talna montaža). Hkrati se v tej fazi kolektorje poveže z visokokvalitetno predizolirano cevjo (najpogosteje skozi zračnik ali pa opuščen dimnik), ki je speljana do zalogovnikov in bojlerjev.

2. Vodovodne storitve

Ta faza zajema delo v kurilnici. Torej pri tem segmentu se spojijo vse cevi, raztezne posode, črpalke in drug drobni material, ki je osnova za brezhibno delovanje celotnega sistema.

3. Montaža krmilnika ter ostalih električnih komponent

Ko so kolektorji in sistem v kurilnici med seboj povezani, sledijo medsebojne povezave s krmilnikom. Sistem ima tipala, ki zaznavajo temperaturo in ti senzorji avtomatsko uravnavajo optimalno delovanje solarnega sistema.

4. Priklop in zagon sistema

Na koncu sledi zagon in preverjanje delovanja celotnega sistema, ter predstavitev stranki, kako sistem deluje.

Glede na vaše želje izvedemo montažo na »ključ«, kar pomeni, da izvedemo celotni solarni sistem, z dostavo, montažo in končnim prevzemom.

   Dostava v roku 2-3 dni
   15-dnevno vračilo blaga

© 2024 CENTER VARČNEGA OGREVANJA. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani.