O podjetju Gomon Solar

Ko smo združili tehnologijo, inovativnost in znanje ter skupaj začeli tvoriti sinergijo, smo našli vizijo podjetja GOMON SOLAR, da ponudimo kakovostne izdelke in storitve na trgu, ki bodo zdaj dostopne vsem. Skrb za okolje in uporaba zelene energije je motiv našega dela, saj si s tem nalagamo odgovornost za prihodnost naših otrok.

Prvi začetki podjetja segajo v leto 1998, ko je bilo ustanovljeno podjetje. Ves čas se je razvijala in gradila zamisel o solarni tehnologiji in s tem povezano varčevanje z energijo. V letu 2003 smo se povezali s številnimi priznanimi mednarodnimi podjetji, ki pokrivajo področje solarne tehnologije. Leta 2004 je bila postavljen prvi solarni sistem v Sloveniji in konec leta 2007 smo se povezali ter ustanovili podjetje Gomon solar d.o.o. in tako je postalo del velike mednarodne skupine Gomon group international.

V želji po varčevanju ter inovacijami, smo z lastnim znanjem razvili ter patentirali edinstvene grelce za zunanjo uporabo. Našli jih boste pod blagovnim imenom HotTable. Z lastno proizvodnjo, razvojem ter stalnimi novitetami grelcev smo do sedaj patentirali sedem izdelkov in so pravi ponos našega podjetja. Več si lahko ogledate na spletni strani http://www.hottable.si

   Dostava v roku 2-3 dni
   15-dnevno vračilo blaga

© 2024 CENTER VARČNEGA OGREVANJA. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani.