Center varčnega ogrevanja v Kranju

V prodajno razstavnem salonu si lahko pobliže ogledate delujoče najnovejše modele toplotnih črpalk zrak/voda blagovnih znamk Mitsubishi Electric, Fujitsu, Buderus, Daikin, Panasonic, Hitachi in Weishaupt.

Podjetje Gomon Solar d.o.o. vas vabi v svoje nove poslovne prostore na Jelenčevi ulici 1 (center IBI) v Kranju, kjer smo odprli Center varčnega ogrvanja. V prodajno razstavnem salonu si lahko pobliže ogledate delujoče najnovejše modele toplotnih črpalk zrak/voda blagovnih znamk Mitsubishi  Electric, Fujitsu, Buderus, Daikin, Panasonic, Hitachi in Weishaupt.

V prodajno razstavnem salonu podjetje Gomon Solar  d.o.o. ponujamo tudi revolucionarne cevne vakuumske kolektorje, namenjene segrevanju sanitarne vode in dogrevanju vašega doma z brezplačno sončno energijo. Ponujajmo tudi peči na pelete in trda goriva različnih proizvajalcev.

V našem centru lahko na enem mestu najdete strokovne nasvete za optimalno izbiro energentov za toplino vašega doma.

Naši energetski svetovalci vam naredijo izračun in pravilno dimenzionirajo ogrevalno napravo. Uredijmo vam vse za pridobitev subvencij Ekosklada in ponujajmo montažo na ključ z lastnimi strokovno usposobljenimi monterji.. Za informacije in datum ogleda se lahko vsakdo, ki ga to zanima, lahko dogovori po telefonu 051/330-444 ali e-pošti  info@gomonsolar.com

   Dostava v roku 2-3 dni
   15-dnevno vračilo blaga

© 2023 CENTER VARČNEGA OGREVANJA. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani.